Hvem er den bedste barber i København?

0
1105
Bedste barber shop i københavn

Du kan selvfølgelig godt rykke de værste stubbe af med en gul engangsskraber fra big og en no name skum eller gel til 7,95 fra nærmeste discountbutik. Du kan også fræse hele banen op med en roterende eller vibrerende el-shaver. Men er du en rigtig mand, så ved du godt, at en tur til barberen er den eneste helt rigtig måde at starte en god aften på.

Der findes masser af gode frisørsaloner i København, og i mange af dem kan du også få ordnet dit skæg. Men skal du have en barber-oplevelse i særklasse, skal du vælge en rigtig barber, som ikke beskæftiger sig med andet.

Han ved ALT, hvad der er værd at vide om skæg, og han forstår at skabe en stemning, du føler dig hjemme i – og et resultat, du ikke selv kan skabe.

Den bedste barber -stemning

Hos en rigtig barber kommer der kun mænd. Her træder du ind i et frirum, hvor du ikke behøver tænke på andet end lige nøjagtig din egen nydelse og forfængelighed.

Tjek interiøret ud, før du går ind. Hvis der ligger et ”Alt for damerne” og flyder foran spejlet, så skynd dig at løbe den anden vej.

Du går efter traditionelt interiør af træ, læder, krom, spejle og fliser. Og blade og bøger handler – ud over skæg og skægprodukter – om biler, sport og andre herre-ting. Men gå ikke efter det vulgære. Tiden er løbet fra pornoblade og værkstedskalendere med let afklædte side 9 piger.

Tjek også, hvordan der ser ud, hvor du venter. Måske serverer barberen en kold fadøl, og i bedste fald lægger indretningen op til, at du får en snak med de andre, der venter. Det er en del af oplevelsen.

Stik næsen indenfor først. Her skal du gerne indsnuse en god, blandet herreduft med fokus på læder, frisk tobak og moskus. Dufter der af roser og æbler, er du gået forkert.

Barberens faglighed

Den bedste barber er ham, der forstår, hvorfor du har dit skæg på netop din måde. Han kan selvfølgelig bruge alle barberens værktøjer som saks, kniv og for den sags skyld en elektrisk trimmer. Han ved, hvilket værktøj han skal bruge hvornår.

Og så interesserer en god barber sig for dit samlede udseende. Som den naturligste ting tjekker han også lige, om hårene i din næse og dine ører ser uappetitlige ud. Hvis de gør det, fixer han det. Men i respekt for dig og din mandighed spørger han selvfølgelig først.

En barbers faglighed handler ikke kun om skæg. Den handler i lige så høj grad om, at du få dig til at føle dig som meget mere mand, når du går.

Langt, kort eller glat?

Uanset om du foretrækker dit skæg langt eller kort, eller om du heller vil være HELT glatbarberet, får du den bedste hjælp hos Københavns barberer.

Et flot langt skæg kræver mindst lige så megen pleje som en konstant glatbarbering, en sej five o’clock shadow eller en traditionel moustache. Byens bedste barberer kan give dig gode råd om, hvordan netop dit skæg vil fungere bedst, og hvordan du plejer det, indtil du skal hen i dit mandeunivers igen.

Kig dig for, og prøv dig frem

Det er svært at udpege én barbershop som den bedste i København. For det er den samlede personlige oplevelse, der tæller, og meget afhænger af, hvor godt du klikker med din personlige barber.

Prøv nogle forskellige saloner. Se på de andre mænd, som kommer ud, og som venter. Når du har fundet den barber, som du tør lade holde en kniv for din strube – så har du fundet den bedste barber i København.

Start turen allerede i dag med en lokal søgning på Google.

Læs også: Skråt pandehår – go eller no-go