Hvad skal du vide om dine øreringe?

0
255

Alle er bekendt med, at modetendenserne skifter enormt hurtigt. Men alligevel så er der nogle tendenser, som bliver ved med at være populære. Øreringe er ekstremt populært nu til dags, hvor de blandt andet bruges til at pifte hverdagsoutfittet op. Her kan du blive klogere på, hvad du skal vide om øreringe. 

Hul i ørerne 

Hvis du netop lige har fået lavet huller i ørerne, så er det vigtigt, at du beholder øreringe i. Hvis du har fået lavet hul andre steder end øreflipperne, så kan det være, du skal beholde dem i længere tid. Grunden til at du skal gå med øreringe, lige efter du får lavet huller i dem er, at hullet i øret kan vokse sammen igen. Derfor er det faktisk en god idé at gå med øreringe i det første år. Du skal alligevel gå regelmæssigt med øreringe for at undgå, at hullet vokser sammen. Mangler du nogle flotte øreringe? Så kan du med god grund tjekke hoop øreringe ud. De er netop skabt til både hverdag og fest – hoops går du aldrig galt med. 

Hvilket materiale skal jeg gå efter?

Øreringe kommer i mange forskellige typer materiale, som du bør være opmærksom på. Materialer som guld og sølv er typisk et godt valg, hvis du gerne vil have smykker der varer hele livet. Her skal du også overveje hvilken karat, som du vælger, hvor det normalvis plejer at være en højere karat betyder et bedre kvalitetssmykke. Det kan du ikke altid regne med, så lav en god research inden, du køber et dyrt smykke. Det vigtigste er selvfølgelig, at du køber nogle øreringe, som du selv kan lide. Men hvis du f.eks. har mørkt hår så gå efter guld, hvis du derimod har lyst hår, så vil et par sølv øreringe fremhæve dit blonde hår på den bedste måde.