Gør din have klar til sommer og godt vejr

0
33

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

I takt med at det bliver bedre og bedre vejr, kan du begynde at bruge mere tid udendørs. Hvis du har en tilhørende have til din bolig, er du så heldig, at du kan bruge en hel masse gode timer derude. Derfor er det også værd at bruge noget tid på at gøre den lækker og indbydende.

 

Giv din have en grundig oprydning

 

Når din have har været igennem en hel sæson med kulde, blæst og regn, ser den ikke nødvendigvis helt vildt indbydende ud. Derfor kan du starte med at give den en grundig oprydning. Du kan fjerne blade, gamle urtepotter, haveredskaber, sten, grene og kviste m.m.

 

Hvis du fjerner alt det, som ikke pynter i din have, står du med et tomt lærred, som du kan gøre noget ved.

 

Gør plads til hyggelige aktiviteter

 

Hvis du og din familie skal kunne bruge mange timer udenfor, skal der også være noget forskelligt at lave. Derfor kan du gøre plads til nogle forskellige hyggelige aktiviteter. Det kan være alt fra en bålplads, et hjørne med en hængekøje, en sandkasse, et badebassin, et legehus eller en havetrampolin.

 

Hvis der er noget, der kan genere mange timers underholdning, så er det en havetrampolin. Den kan bruges af både børn og voksne. Du finder et trampolin tilbud her.

 

Gå ikke ned på blomster og planter

 

Det gode ved en have er også, at du kan plante alverdens flotte planter og blomster. Farverige blomster giver godt humør. Derfor må du endelig ikke gå ned på dem. Det kan være i både bede og potter.

 

Når du skal finde blomster og planter, skal du finde nogle, der falder i din smag, men som samtidig også passer til dine evner og lyst til at passe blomster. Hvis ikke du er meget til havearbejde, skal du finde nogle, der er nemme at passe.