Populære højtider

0
681

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er blevet mere og mere in at gå all in på diverse højtider. Vi har taget det amerikanske koncept Halloween til os, så hver oktober klæder børn sig nu ud og går rundt og råber ”trick or treat” – altså slik eller ballade. Det samme sker med Valentines dag, som der også er flere danskere, der går op i. Der bliver købt blomster og chokolade.

All in på jul

Imens vi har taget flere amerikanske koncepter til os, så går vi også mere og mere op i julen. Vi vil gerne dyrke julen mere end vi førhen har ville. Der er nu flere, som kører rundt med rensdyr gevir og en rød tud på deres biler i hele december. Det er ikke noget, som man ellers har set førhen. Derudover er der flere og flere, som har julebluser på. Dette er bluser, som vi har set i amerikanske og britiske film i flere år, men som først rigtig har slået igennem i Danmark de seneste par år. I både USA og England er det næsten obligatorisk at eje en julebluse og måske gælder dette også i Danmark om et par år.

Hvis du gerne vil have en af de populære julebluser, så kan du finde en her. Der er der nemlig noget for en hver smag. Alle bluserne er af høj kvalitet og webshoppen er den eneste danske julesweater webshop, som både designer, udvikler og sælger julebluser.

Noget af det vi endnu ikke har taget til os fra USA er thanksgiving. Det er ikke en tradition, som er startet op her i Danmark endnu, men hvem ved om det er det næste om nogle år. Thanksgiving er en tradition, hvor man samles i familien og spiser kalkun med specielt udvalgt tilbehør. Ved thanksgiving handler det om at sige tak for det man har, hvilket man næsten kan høre på ordet thanksgiving.