Nail art er blevet in igen

0
1797

Efter at have været noget af det hotteste i starten af det nye årtusinde, gik nail art – eller neglekunst, som det kaldes på dansk – på retræte og fik faktisk en status som værende dårlig smag. Denne æra er dog ved at være fortid, eftersom de kunstige negle atter er begyndt at titte frem i bybilledet.

Meget tyder derfor på, at den kommende sommers helt store, fashionable trend bliver nail art.

Hvad er nail art?

Ved du ikke, hvad nail art er, så er det ikke mere avanceret, end det lyder. Nail art er kunst på neglene. Dét, der er avanceret, er at få det til at se godt ud. Kunst kan nemlig, som bekendt, udforme sig på mange forskellige måder, og derfor har du frie tøjler til at bestemme, hvordan det skal se ud.

Det betyder altså, at du ikke bare køber et sæt kunstige negle; du skal nemlig selv bestemme, hvilken farve neglene skal males med, samt hvilket materiale der skal anvendes. Dermed kan du altså lade din egen stil have indflydelse på, hvordan resultatet bliver.

Hvilke sammensætninger er på mode?

Der findes naturligvis trends, der afspejler tidens tendenser i forhold til neglekunst. Stilen er din egen, men især sarte farvekombinationer med geometriske figurer er dét, der gennemsyrer tiden på nuværende tidspunkt.

Samtidig handler det om, at det skal være unikt. Man skal kunne kende dig ved at kigge på dine negle. Motiverne på nail art kan dog også være meget andet; abstrakt, dyr, blomster, personer og andre ting. Det vigtigste er faktisk, at du synes, at det er pænt.

Du kan købe nail art mange steder. Blandt andet her. Noget, der ikke kommer til at definere tiden, er glimmer. Det kan være, at det kommer, men på nuværende tidspunkt, som det ser ud nu, skal du generelt holde dig væk fra glimmer.