Vi vil have meget mere end telefoni fra vores teleselskaber

0
753

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der var en gang hvor det bestemt ikke var hvermandseje at have en mobiltelefon, og hvor det kostede en pæn portion penge at ringe til andre. Den tid er naturligvis for længst ovre, og langt størstedelen af os går rundt med smartphones i lommerne der mere eller mindre kan erstatte en computer med alle de muligheder de rummer.

De mange muligheder som telefonerne giver, betyder også, at vi kræver mere og mere af vores teleselskaber, som vi forventer leverer meget mere end bare lige taletid og muligheden for at gå på nettet og sende lidt SMS’er, de skal kunne mere.

Når alt kommer til alt leverer teleselskaberne mere eller mindre det samme til en nogenlunde rimelig ens pris. Forskellen ligger i de mange forskellige typer af abonnementer og sammensætningen af dem. Telia var et af de første teleselskaber der gik ind og tilbød noget ekstra, noget der dog ikke havde meget direkte med telefoni at gøre. De lancerede nemlig Telia Tirsdag, hvor man kunne gå i biografen til halv pris i Nordisk Films biografer hver tirsdag. Et godt eksempel på at tilbyde lidt ekstra.

Uendelig meget underholdning i lommen

Tendensen er nu, at stort set alle teleselskaber har ekstra tilbud i deres abonnementer, så man kan få en eller flere streamingtjenester med sammen med sin telefoni. Bedste eksempel er nok Telmore Play med HBO, Musik og masse Data, her får man en masse tjenester med der udover HBO også tæller Telmore Musik, C More Play og TV2 Play.

Flere af konkurrenterne tilbyder lignende, men der er dog ikke nogen der er helt på højde med Telmore når det kommer til udbudet af tjenester man kan få med. Det er en klar tendens at vi gerne vil have adgang til alt, men at vi vil have det så enkelt så muligt, så vi kun skal betale for det et sted, og ikke selv skal gøre så meget arbejde selv.