Jeans og en hvid t-shirt

0
582

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mode for mænd: Det her går aldrig af mode

Moden kommer og går – og rigtig mange tendenser holder kun i korte perioder. Kan du for eksempel huske dengang, det var moderne at gå trompetbukser eller overalls? Nogle tendenser holder bare ikke tiden ud, men der er nogle tendenser, der er, altid har og altid vil være været på mode.

Et par behagelige jeans og en standard hvid t-shirt er et outfit, der aldrig går af mode. Det er på den ene side et casual outfit, men det er samtidig også et outfit, der kan bruges i de fleste situationer. Du kan for eksempel bruge dette outfit, når du skal en tur i byen med gutterne, når du skal ud og spise med kæresten eller når du skal være sammen med familien – det passer perfekt til det meste. Det gode ved et outfit med et par behagelige jeans og en t-shirt er at man rent faktisk også føler sig godt tilpas samtidig med at man ser godt ud. Hvis man nu skal se knap så casual ud, så kan man altid skifte t-shirten ud med en pæn skjorte, og så har man også et mere formelt outfit – men med grundstenene, som er et par behagelige jeans, så har man altid noget pænt tøj at tage på. Hvis du står og mangler et par lækre jeans til garderoben, så kan du uden tvivl finde det perfekte par med den perfekte pasform lige her.

Jakkesættet er en klassiker. Det er igennem tiden blevet tolket på mange forskellige måder med forskellige stoffer og forskellige farver, men hvis der er ét slags jakkesæt, der aldrig går af mode, så er det det klassiske sorte jakkesæt med den hvide skjorte til. Det er et must have i enhver mands garderobe – man ved jo aldrig hvornår man får brug for det. Når vi taler jakkesæt – eller måske i denne forbindelse nok nærmere bestemt smoking – så er der dog et par krav. Det skal selvfølgelig være i den rigtige størrelse – ærmerne må ikke være for korte, jakken må ikke være for kort eller for stram i ryggen og bukserne skal selvfølgelig gå helt ned til skoene uden at de rammer jorden. Det lækre ved et jakkesæt eller en smoking er nemlig at det skal sidde som skræddersyet til kroppen – og så findes der ikke mange kvinder, der kan modstå dig!