Det perfekte look til kølige sommeraftener

0
919
Jeans er musthaves til sommer

Selvom sommervarmen stadig steger løs, kan det blive køligt om aftenen. Og som sommerskøre danskere bliver vi som regel lige overraskede hver gang solen går ned, og vinden bliver kold. Det er som om, vi går i kollektiv sydlands-psykose, så snart solen titter frem, og vi glemmer, at vi stadig bor i Skandinavien. Derfor må vi ofte finde på en nødløsning med tæpper og store trøjer, som bare ikke rigtig klæder nogen. Her får du et par tips til, hvordan du sammensætter det perfekte look med jeans og trøje, som holder dig varm og fashionabel på samme tid.

First things first

Det er ikke til at komme udenom, at jeans er Danmarks nye nationaldragt. Jeans fås i et utal af varianter og kan bruges til stort set alt. Denne sæson bør du fokusere på jeans i den lysere ende, men uden at ende helt ude i den 00’er-lyseblå, som bare aldrig er pæn. Gå efter en naturligt lys jeans-farve, som passer til et hverdagsoutfit.

Gå også gerne efter en løs model, som kun ikke berører hele benet. De helt skinny jeans er ikke længere toppen af poppen, så det er tid til at føle sig godt tilpas igen. Vi er dog langtfra ude i en baggy model. Tænk 80’er-cool, og vær ikke bange for at købe brugt.

Blusen

Til varme dage er det praktisk at have en trøje, som du kan trække over en T-shirt. Så kan du justere i løbet af dagen, alt efter hvordan temperaturen ændrer sig.

Hættetrøjer er bestemt in denne sæson, især med lynlås. Hold dig til lyse farver og gerne lidt skøre prints – det gælder i øvrigt også T-shirten. Kombinerer du de to, kan det dog være en fordel at holde sig til en helt hvid T-shirt.

Sko til hele dagen

Sneakers er som altid det helt store hit. I år er der fart på farverne, og vi vender tilbage til 90’erne. Flere store brands har relanceret ikoniske 90’er-modeller, og vi kan vente os mere af samme skuffe. Men du skal være hurtig, hvis du vil have de lækreste modeller. De forsvinder hurtigt fra hylderne, og så er der kun de klassiske, ensfarvede modeller tilbage.