Skal du have hund? Her er 3 gode tips

0
768

Har du købt en hund, og venter du i spænding på at kunne byde det nye familiemedlem velkommen hjem? Der er mange ting, du skal have styr på, inden du skal hente hunden hjem. Du kan derfor med fordel bruge den lange ventetid på at gøre dig klar til at give din hund den bedste start på livet i din familie.

Investér i det fornødne udstyr

For at sikre, at din hund får den bedste start på livet hos dig, så er det selvfølgelig vigtigt, at du har det fornødne udstyr. For eksempel får du brug for hundekurv, halsbånd, madskål, legetøj med mere. Mangler du noget til din hund, kan du besøge Avifauna, der er en dyrehandel. Her finder du et bredt udvalg af alt inden for pleje og pasning af din hund.

Lær’ hvalpen de gode vaner fra start

At have en hundehvalp kræver tid og tålmodighed. Den skal trænes, så den bliver lydig og forstår de kommandoer, du giver den. Det er en god idé at starte træningen så snart, du henter hvalpen hjem. Det vil desuden også gøre det lettere for dig og skabe mindre forvirring hos din hvalp, hvis reglerne er klare fra start. Overvej for eksempel om din hund må hoppe op i sengen, være i sofaen og lignende.

Indret haven til dit nye familiemedlem

Det er ikke kun indenfor, du skal gøre klar til dit nye familiemedlem. Din have er et lige så vigtigt sted at gøre klar, hvis du skal have hund. De fleste hundeejere sætter hegn op omkring deres bopæl, således at hunden kan rende frit rundt på græsset. Bruger hunden mange timer på at boltre sig i græsset, kan du risikere at græsplanterne dør. Det problem kan heldigvis let klares med en gang græsfrø, og så er haven så fin som ny.