Sådan kommer du i gang med at tage et jagttegn

0
384

Hvis du gerne vil gå på jagt i din fritid, så kræver det et jagttegn. Men hvordan kommer du egentlig i gang med det?

Læs mere om jagttegn

Jagt er en udfordrende og spændende hobby. Du har mulighed for at koble fuldstændig fra, når du går på jagt. Men før du når så langt, skal du først have et jagttegn.

Når du tager et jagttegn, så skal du igennem både praktisk og teoretisk undervisning. Du skal igennem en hel masse stof, som du skal lære, inden du skal til nogle forskellige prøver.

Det er en fordel at vide, hvad du egentlig går ind til, før du kaster dig ud i det. Derfor kan du læse op på, hvor mange prøver du skal igennem, hvad du skal lære, og hvad det egentlig kræver at tage et jagttegn.

Læs mere om kurset her.

Vælg det rigtige kursus

Du kan begynde på et jagttegn mange steder. Derfor handler det om at finde et sted og et jagttegnskursus, der passer lige netop til dig.

En kompetent underviser er naturligvis at foretrække, men hvordan kan du vide, om en underviser er god og kompetent? Du kan f.eks. få en idé om det ved at kigge på udtalelser fra tidligere kursister og underviserens beståelsesprocent. Du kan også se på, hvor stor efterspørgsel der er efter underviseren. Er det svært at få en plads? Og er der altid mange deltagere? Det er typisk et godt tegn.

Tilmeld dig en jagtforening

Jagt er noget, du kan gøre alene og sammen med andre. Hvis du gerne vil være en del af et fællesskab, hvor andre har samme interesse som dig, så er det oplagt at tilmelde dig en jagtforening.

I en jagtforening kan du nemlig møde andre mennesker, der også går op i jagt.