Guide: Sådan bliver du en bedre tennisspiller!

0
139

Hvad enten du lige er startet til tennis eller har gået til det i et stykke tid, findes der tips til at blive en bedre tennisspiller, hvis det er det, du drømmer om. Tennis er en rigtig hyggelig sport, men på et eller andet tidspunkt bliver du grebet rigtigt af det. Her får du tips til, hvordan du bliver en bedre tennisspiller.

Spil med det rigtige udstyr

Hvis du førhen har spillet lidt for sjov, er det ikke sikkert, at du har den bedste tennisketcher. Men din ketcher er dit vigtigste værktøj, så det er helt essentielt, at den passer til både dig og din måde at spille på. Der er bl.a. forskel på forskellige ketcheres opstrengning, vægt, greb m.m. Det er værd at bruge god tid på at finde en rigtig god ketcher, fordi den er så afgørende for hele din spiloplevelse.

Desuden er det vigtigt med noget tøj og et par sko, der egner sig til tennis. Når du spiller, gider du ikke forsænkes af tøj, der sidder forkert eller irriterende. Tennistøj er let og nemt at spille i. Et par tennissko er også rigtig gode at have, da de er særligt egnet til at støtte godt op om din fod for at undgå skader. Her finder du alt indenfor tennis.

Øv dig, øv dig, øv dig

Det er et meget åbenlyst tip, men ikke desto mindre er det rigtigt. Du bliver kun bedre til tennis, hvis du øver dig rigtig meget. Du synes forhåbentlig, at det er en sjov sport, så det bør ikke være noget problem at bruge en del tid på det. I hvert fald er det det, der skal til.

Derudover hjælper det også at dyrke andre former for motion. Det hjælper med at holde din kondition og form god f.eks.