Få smukke negle med gellack!

0
750

Hvis der er noget, der gør overraskende meget for dit look, så er det nogle flotte negle. Hvis du kan lide at gøre noget ud af dit look hver dag, så er det oplagt også at gøre noget ud af dine negle.

Men hvordan kommer du i gang med det?

Få din neglelak til at holde længere

Hvis du nogle gange lakerer dine negle, kender du garanteret til, at din neglelak ryger lynhurtigt af igen efter få dage. Det er rigtig træls at bruge lang tid på at lakere dem, når det forsvinder så hurtigt igen. Derfor skal du i stedet prøve gellack. Gellack er en neglelak, der har langt bedre holdbarhed end almindelig neglelak. Den tørrer ikke af sig selv, men hærder derimod ved hjælp af en UV-lampe, hvilket er det, der gør den så holdbar. Gellack er nemt at lægge på både fødder og hænder.

Det tager lidt ekstra tid at lægge gellack, men til gengæld holder det nogle gange helt op til tre uger. Hos Negleunivers finder på både almindelig neglelak og gellack.

Tag ud og få lavet negle

Hvis ikke du selv har lyst til at bruge tid på at lakere dine negle, har du også den mulighed at få en anden til at gøre det. Der er nemlig masser af neglesaloner, der tilbyder at lave dine negle. Det gode ved at få det gjort hos en neglesalon er, at du som regel ender ud med et rigtig godt resultat. Derudover er det en rigtig hyggelig oplevelse hver gang, fordi du forkæler dig selv.

Hvad enten du ordner dine negle selv eller får en anden til det, kan du matche dine negle til resten af dit look. Hvis du lakerer dine negle i en farve, der passer til meget af det tøj, du går i, virker dit look mere gennemført.