Få styr på dine gadgets

0
486

Der findes rigtigt mange gadgets i verden. Derfor kan det også være svært at holde styr på dem alle sammen. Det kan også virke fristende at købe dem alle sammen, men det kan hurtigt blive en dyr hobby. Det er derfor vigtigt at overveje grundigt hvilke gadgets man køber, inden man køber dem.

Gadgets der kan lave ting

Nogle af de fedeste gadgets er dem som kan producere en ting. Det er bare sjovt at kigge på noget blive skabt af en computer. Der findes mange gadgets der kan producere ting. Det kan eksempelvis være en 3D-printer. Med en 3D-printer kan du selv bestemme, hvad den skal lave, og få det lavet. En 3D-printer er god til simple figurer i plastik. Når virksomheder skal producere ting, bruger de cnc fræsere. En cnc fræser bliver mest brugt i industrien, men det er godt at have noget at drømme om.

Der findes også noget der hedder en laserskære. Med en laserskære kan du skære flade figurer ud. Du kan også printe mange flade dele, og lime dem sammen til en større rumlig figur. En laserskærer er også en større maskine, som mest findes på skoler og i virksomheder.

Stemmestyrerede gadgets

Fremtiden for gadgets er stemmestyret. Markedet for ting der er stemmestyrede vokser og vokser, og der kommer hele tiden nye ting som du kan styre med din stemme. Det er en fordel at kunne styre teknologi med stemmen, fordi det gør, at du ikke behøver at tage din telefon op og indtaste, hvad du vil gøre. Det kan du bare bede den om at gøre for dig. Der findes både stemmestyrede gardiner og elpærer. Fordelen med disse er at de snakker sammen med din smarthøjtaler eller din telefonassistent som eksempelvis Siri eller Alexa. Inden længe kommer hele dit hjem til at være forbundet af teknologi.