Billeder fra luften

0
324

Det er almindeligt kendt at et billede siger mere end 1000 ord. Sådan har det været siden dygtige malere portrætterede konger og dronninger, og forevigede dem og deres ansigter med smukke penselstrøg. På samme måde har fotografiapparatet muliggjort, at vi stadig kan se hvordan der så ud, for mange år siden på gamle fotografier. Men, heldigvis har teknologien til at tage billeder udviklet sig enormt siden det første fotografiapparat så dagens lys. I dag kan du sågar integrere og importere billeddata med imagery gis. Hvis du er i tvivl om, hvad imagery gis er, så kan du læse med her og blive klogere.

En dybdegående analyse

Med imagery gis får man nemlig uendelige muligheder for at visualisere alt på jordens overflade, fra satellitbilleder til overbliksbilleder over landbrugsjord og marker. Du giver dig selv adgang til omfattende muligheder for at tage højtopløselige luft- og satellitfotos, så du kan visualisere, analysere og fortolke på jordens overflade. Hvis du tager en serie af fotografier over tid, kan du også monitorere og visualisere udviklingen på områderne. Det giver dig en helt unik mulighed for at lave dybdegående analyser uden at du skal bruge enorme mængder af tid på at fotografere og indhente andres data. Og når du kan spare tid, kan du lette din arbejdsgang og blive mere effektiv.

Undersøg imagery gis i dag

Med imagery gis kan du nemt og effektivt importere billederne og deres data og kombinere dem med andre typer af data, så din analyse kan blive mere dybdegående. Hvis du synes, at imagery gis lyder interessant, så kan du allerede i dag skrive ind og undersøge, om det er en mulighed for dig. Du kan fremlægge dine tanker og ambitioner til, hvad du tror, at imagery gis kan gøre for dig, og så kan du få hjælp til at strikke analysen sammen, så det kommer til at lykkes.