Du må gerne være vovet med hårfarven

0
704

Moden indenfor hårfarve skifter næsten som vinden blæser, og derfor kan det være svært at overbevise sig selv om, hvilken hårfarve man vil prøve næste gang. Det er derfor helt okay at være vovet med sin hårfarve, og måske udfordre sig selv lidt, så man ikke lader sig holde tilbage, hvis farven er lidt udover det normale.

Du må ikke holde dig tilbage

Ens hårfarve er ikke som et stykke tøj, det er ikke noget man kan skifte fra den ene morgen til den næste. Hvis man skifter hårfarven for ofte, så slider man på håret, og ender derfor potentielt med et hår, som ikke er til at redde.

Med det sagt, så vil vi dog slå et slag for, at du aldrig må holde dig tilbage, hvis du har nogle vilde idéer. Det er nemlig oftest dem, som kommer med mest sjæl og virkelig kan brage igennem, så folk kan se hvem man er. Lad derfor være med at holde dig tilbage, hvis du har overvejet en vovet hårfarve.

Få hjælp af din frisør

Hvis du skal have en vovet hårfarve, så anbefales det på det højeste, at du tager en dialog med din frisør om opgaven, så du ikke ender med at ødelægge dit hår. Det er nemlig ikke så ligetil at farve håret i vilde og vovede farver. Der skal ofte lidt forarbejde til, og måske tager det endda mere end en enkelt omgang, før det kan lade sig gøre.

Hvis du kaster dig ud i at gøre det selv, så er det vigtigt, at du undersøger hvordan man skal gå til opgaven. Læs gerne flere guides, eller undersøg på YouTube, hvordan du gør det på den bedste måde. Her er det dog vigtigt, at du finder en guide, som er lavet med en hårfarve som du har i dag, så du ikke følger en for blondiner, hvis du er brunette.

Match dit hår med dit tøj

Med en vovet hårfarve, så kan du matche dit hår med dit tøj, og skabe synergi i hele dit udtryk i stilen. Derved kan du virkelig skille dig ud fra andre, og undgå blot at være en i mængden, hvilket er yderst populært på nuværende tidspunkt.

Du kan også bruge et vovet hår til at skabe spil i din stil, så du har farvekombinationer, som fungerer perfekt sammen. Det kunne eksempelvis være et rødt hår med et par lyserøde bukser.