Dette giver du manden, der ikke ønsker sig noget

0
489

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Bor du også sammen med en af de mænd, som aldrig ønsker sig andet end strømper og underbukser i gave? Synes du også, at dine gaveindkøb ofte bliver kedelige og forudsigelige, men ønsker egentlig at give noget spændende og nyt? Så læs med her, for der er hjælp at hente!

 

En oplevelse sammen

Hvis du gerne vil overraske din partner, så kan du f.eks. gøre dette med en oplevelse. Intet er mere værd at bruge penge på end at skabe minder, og så skal din partner nok få indfriet de praktiske gaveønsker af andre familiemedlemmer.

Det bedste minde at give sin partner, er et sammen med dig. På denne måde viser du også, at du gerne vil bruge tid sammen, og samtidig får du også selv lidt mere ud af det – men det behøves du naturligvis ikke nævne højt.

Spørgsmålet er så blot, hvilken oplevelse man skal lede efter. Hvis man har en travl dagligdag, som mange har, kan det være en fordel at lede efter en indenrigs-tur. Her får du feriefølelsen, men undgår den lange rejse. Der er mange spændende steder at opleve i Danmark, man skal bare vide, hvor man skal tage hen.

 

Derfor skal I tage på vin-tur

Det er altid sjovere, hvis turen inkluderer en form for aktivitet. Det kan være svært at finde på noget, som interesserer dem, der ikke ønsker sig noget. Men en ting som de fleste synes er hyggeligt, er en god snak over et godt glas vin. Det kunne derfor være at den perfekte oplevelse, er en tur på en vingård. Der findes flere vingårde i Danmark, og flere af dem tilbyder også rundvisning og fortællinger om de forskellige vine.

De fleste par drikker vin i ny og næ. Så hvorfor ikke gøre jer bedre kvalificerede til at finde og genkende gode vine? Vin er en god hobby at optage, fordi det giver gevinst, når man f.eks. står i supermarkedet og gerne vil vælge bedste vin. Så er det desuden også en fed oplevelse at være den, der kan fortælle andre om gæring, druetyper osv. når man deler en flaske vin sammen med vennerne.

Så derfor skal I tage på vin-tur – det er sjovt, informationsrigt og anderledes!