Cloudbaserede systemer til virksomheder

0
1183
Microsoft Azure

Cloudbaserede systemer til virksomheder

Virksomheder har i dag behov for flere og flere løsninger. Disse løsninger skal kunne håndtere flere elementer end nogensinde før, hvilket stiller store krav til de platforme og den software, der ligger bag.

Eksempelvis noget så ”elementært” som almindelig hosting af en hjemmeside, kan virke fuldstændig uoverskueligt for nogle virksomheder. Af netop denne grund har bl.a. Microsoft valgt at udvikle systemer, der gør det nemt for virksomheder at håndtere flere processer samme sted.
Alting kan styres via ”cloud’en” – altså skyen på dansk – når man eksempelvis vælger Microsoft Azure. Her bliver f.eks. backups af data håndteret, uden at virksomheden skal røre en finger. Det er super smart.

Nogle vælger at se det som en ulempe, at man har flere ting samme sted. Denne skepsis ses også tit hos personer, der ikke ønsker at eje et Apple produkt. Flere mener, at man bliver fanget i Apples eco-system, hvilket vil sige, at man ikke kan komme ud af Apples net igen, da deres enheder spiller fantastisk godt sammen.
Det er lidt det samme med Microsoft Azure. Hvis man vælger at benytte dette system, så får man også langt mere, end man måske i starten har bestilt og betalt for.
Er det skidt – det mener vi nødvendigvis ikke.

Fordelene ved Microsoft Azure

Nogle af fordelene ved at bruge Azure-systemet er, at man får en skalérbar løsning, der kan tilpasses selv de mindste virksomheders behov. Din løsning behøver ikke ligne din nabos. Hvis der er dele af systemet, der ikke bliver brugt, så skal du naturligvis ikke betale for det.
Microsoft håndterer sikkerheden, da dine data trygt bliver opbevaret hos dem. Alle virksomhedens andre tidligere systemer kan nemt integreres med det nye Microsoft Azure.

Vi anbefaler, at I taler med en specialist, der kan gennemgå netop jeres virksomheds behov for at se, om I har behov for en skalérbar løsning. Hvis I ikke nødvendigvis har behov for alle de services, der bliver tilbudt, så kan løsningen tilpasses til jeres nuværende behov.

En dygtig samarbejdspartner er Elbek & Vejrup. De har specialiseret sig i Microsoft Azure og kan kontaktes her.