Rengøringstendenser i Danmark

0
1348
rengøring

Rengøringsopgaver i hjemmet kan virke uendelige og giver meget lidt tid til at gøre de ting, vi rent faktisk ønsker at gøre (og så er det bare ekstra frustrerende, når du skal gentage det samme igen den følgende uge). Faktisk tager husholdningsarbejde ofte ikke bare timer, men dagene af vores liv hvert eneste år.  Hvis du vasker 4 gange om ugen, bruges en hele 18 dage hver år på at vaske tøj. Vores mission men denne artikel er at reducere den tid, vi bruger rengøring, og derfor har vi hentet nogle praktiske tidsbesparende tips, vi gerne vil dele. Lad os starte med at slå fast at den løsning som stadigt flere og flere danskere vælger er ved at hyre professionelle rengøringsfolk til at gøre rent. Når det så er sagt, så kan du selv gøre meget i det daglige som gøre rengøringen nemmere:

 

  1. Skriv 15 minutters rengøring ind i kalenderen hver dag.

En af de nemmeste måder at spare tid på, er at gøre en smule rent hver dag.

Hvis du blot bruger 10 til 15 minutter om dagen, kan du virkelig spare meget tid og bøvl  i længden. Hvis du så også skriver ned,, hvor eller hvad du skal gøre rent, og rydder op på forhånd, så kan du virkelig få øget produktiviteten betragteligt.

 

  1. Start oppefra og arbejde dig nedad.

Tyngdekraften påvirker alt, selv husstandsstøv. Gem gulvene til sidste, så du undgår at skulle rengøre dem to gange.

 

  1. Gør rent, men du arbejder.

Dette er en gennemafprøvet måder og særdeles effektiv måde at spare tid på når du gør rent.  Især når det kommer til dit køkken og badeværelse. Når du laver mad, skal du tørre overfladerne. af, mens du sætter ting på plads fra opvaskemaskinen. Rengørings din komfur, så snart du spilder. Det vil medvirke til at forhindre pletteren i at gro fast efter aftensmaden.

På samme måde skal du sørge for at tørre alt sæbe, skum eller tandpasta af på dit badeværelse vask hver dag. Hav alle basisrengøringsmidler fordelt rundt om i hele dit hjem – Det hjælper med til at opbygge denne vane og sørger for at du altid kan komme hurtigt