Brug en patch til at brande din forretning eller klub

0
728

I dag kan det være en stor opgave at gøre sig synlig blandt alle de forskellige forretninger,
klubber og alle mulige andre tilbud, som vi ufrivilligt bliver bombarderet med igennem dagen. Reklamer er der nok af, og vi bliver derfor nødt til at tænke ud af boksen, hvis vi ønsker at folk sådan virkelig skal huske os eller vores produkt mellem mængden.

De mange reklamer i papirform, gennem avisen, tv’et eller flyers er den typiske vej til nye
kunder, men det er efterhånden så “mainstream”, så garantien for at blive set eller hørt er
ganske lille. Folk har efterhånden fået opbygget et veletableret filter for alle de udefrakommende reklamer, de møder på deres vej fx. fra busskuret, når de står og venter
på bussen. Så hvad kan man gøre for at fange folks opmærksomhed?

Som du nok har set i madprogrammer på tv, hvor tv-kokken hjælper en restaurant på mode igen, så bliver der oftest tyet til en metode, hvor ejerne af restauranten, bliver sendt ud på gaden for at møde folk i øjenhøjde. Og det er her en Patch kan blive dit nye skjulte våben for at tiltrække dig nye kunder, eller medlemmerne i din klub, alt efter hvad din mærkesag er.

Vil du gerne fange folks opmærksomhed, så de husker dig og din sag – om det er i
forretningsøjemed, eller for din fritidsklub der mangler nye medlemmere, så kan du overveje om brug af smarte patches måske kunne være den geniale løsning, du står og mangler.

Få lavet en god spand smarte patches i flotte farver, der brander din sag, og kom ud på
gaden og mød dine nye kunder/medlemmet “face to face”.

Overræk dem en smart patch som de kan tage med sig, den vil helt sikkert ikke ryge i
skraldespanden! De stopper den højst sandsynligt i lommen i første omgang, hvor de endnu engang vil blive mindet om dig og din klub/forretning, når de kommer hjem og roder efter nøglerne i inderforet. Hvis patchen er rigtig fin kan det være den sågar kommer op på
opslagstavlen hos den enkelte efterfølgende.

Patches kan bruges til rigtig mange ting. Er du leder af Vespa-klubben og skal i holde en fed festival for medlemmerne, så husk at producere nogle fede patches, som folk kan købe til arrangementet. Det højner holdånden og sammenholdet, og samtidig kan de have et fedt minde til samlingen fra den givne koncert.

Hvis du tænker, at patches kan hjælpe dig og din forretning/klub, så kan du kontakte Tex-
tryk her.