Ny teknologi giver øget vækst for virksomheder

0
625

Der er rigtig mange opgaver, som er blevet langt lettere for virksomheder at ordne i dag. Det er især internettet, som har gjort en kæmpe forskel. Men de sidste par år har vi set helt nye trends, da markedet for AI løsninger og store dataløsninger er begyndt at komme frem.

Det er ikke, fordi det er noget særlig avanceret AI, men der er kommet planlægningsværktøjer, hvor computeren kan hjælpe med, hvad der skal ske. I sidste ende er det stadigvæk et menneske, som skal afgøre det hele, men det er tydeligt, at data kommer til at fylde mere og mere for virksomheder i fremtiden.

Kom med på data-toget

Alle virksomheder har en masse data, men det er langt fra alle virksomheder, som bruger denne data til noget. Det er svært at arbejde med data, hvis I ikke har noget godt software til at gøre det. Selvfølgelig vil et Excel ark kunne gøre det meste, men så skal I være kæmpe eksperter i Excel, og virksomheden ville skulle have en ansat, der ikke laver andet.

Men det er især, når det kommer til forecasting, at det er så vigtigt, at I benytter noget software. Her vil et program som Infosuite benytte jeres data til at sige, hvad der sker i fremtiden. På den måde kan I fremover få bedre forecasting. Læs mere på infosuite.dk om forecasting og andre intelligente løsninger til din virksomhed via deres software.

Det er vigtigt, at jeres virksomhed begynder at bruge alt den data, som I allerede har. På den måde ved I, hvad der sker i fremtiden. Hvis I ikke gør det, risikerer I, at I faktisk har negativ vækst fremfor positiv, fordi I ikke havde fokus på fremtiden. Jeres tal i dag kan nærmest altid sige noget om de næste 12 måneder, da de færreste virksomheder har en drastisk ændring på så kort tid.