3 ting du skal vide, før du investerer i kryptovaluta

0
810

Kryptovaluta er et buzzword, der er på de flestes læber for tiden. Det fylder ikke så meget som det gjorde for et par år siden, men er stadig populært blandt investorer – især de der er lidt risikovillige. Mange tror, at det handler om kortsigtede investeringer, der med et trylleslag kan gøre dig rig over natten – det er dog ikke tilfældet. Her får du 3 ting, du skal vide, før du investerer i kryptovaluta.

#1: Vælg den rigtige handelsplatform

Før du overhovedet har mulighed for at investere i kryptovaluta, skal du finde en platform eller en børs, hvorfra du kan købe dem. Hvis du ikke har prøvet at handle med kryptovaluta før, er det fornuftigt at vælge en af de mere intuitive platforme. 

På en handelsplatform foregår handlen på samme måde, som når du investerer i aktier. De mest populære og anerkendte platforme er eToro og Coinbase. Du bør vælge den, du har den bedste mavefornemmelse omkring, og som du synes, virker mest brugervenlig. 

Læs mere om kryptovaluta, samt hvilken platform du bør vælge, hos Mininvestering.dk.

#2: Find ud af, hvilken kryptovaluta du vil investere i

Det er nemt at komme i gang med at investere i kryptovaluta, uanset om du vil investere i Etherum, Bitcoin, Ripple, Miota eller enhver anden form for kryptovaluta. Det anbefales, at du starter med at investere i en sikker kryptovaluta, som hidtil har steget i værdi.

Du har mulighed for at investere i kryptovaluta, uden at du behøver at eje det, når du vælger en handelsplatform som Coinbase og eToro. Det betyder, at du ikke selv skal opbevare dem i en digital pengepung.

#3: Vær tålmodig

Når du har valgt den kryptovaluta, du ønsker at investere i, er det vigtigt, at du tager det i roligt tempo. Der er ingen, der bliver rig over natten, og det kan være spændende at følge med i din investering. 

I starten vil du med høj sandsynlighed logge ind og se, hvor meget du har tjent. Du bør dog lægge vanen fra dig, da det handler om at lave en langsigtet investering, hvorfor du ikke får noget ud af at tjekke din konto hver dag.