Tiden er ikke til at vente på restitution

0
868

Hvis du også træner flere gange om ugen, så kan du sikkert ligge genkendende til, at restitutionstiden, alt efter din træning, kan variere fra få til mange dage. Det kan for mange personers vedkommende være rigtig irriterende og forstyrrende i ens flow, hvis man ikke kan give sig 100% pga. ømhed i musklerne. Derfor er der rigtig mange som ville ønske de havde et produkt som kunne forkorte restitutionstiden, så de ikke kommer ud af deres flow.

Heldigvis er ønsket faktisk inden for rækkevidde, og kun et køb væk fra at spare dig selv for færre skippede træningssessioner pga. alt for ømme ben.

Hvad hedder produktet?

Produktet hedder Recovery Boots, og er en teknologisk metode til at forkorte din restitutions tid med. Produktet kaldes også for restitutionsstøvler, som er meget sigende omkring hvad produktet handler om.

Hvordan virker disse Recovery Boots?

Som navnet og antyder, så er det et sæt støvler, som du tager om dine ben. Når du har taget støvlerne på, skal du så betjene støvlerne remote, som ud fra forskellige programmer, vil begynde at komprimere luft ind i støvlen, og vedhjælp af denne luft give dine ømme ben en form for massage.

Det er denne massage som er med til at virke på dine ømme ben, da massagen sørger for at blod løber bedre rundt i benene, og på den måde bedre kan ilte de trætte og ømme benmuskler. Ilten bærer de næringsstoffer som musklerne skal bruge, og derfor vil støvlerne få restitutionstiden til at være kortere.

Hvor kan jeg købe dette produkt?

Recovery Boots er et produkt, som du kan købe hos Optima Sport, som er en virksomhed der har specialiseret sig inden for Recovery Boots. På deres hjemmeside, kan du både læse om anvendelsen af støvlen, videnskaben bag – samt købe dig et sæt. Du kan komme til hjemmesiden lige her.