Vores hjemmekontore bliver bedre

0
767

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

For år tilbage var et af de helt store buzzwords hjemmearbejdsplads, og det var meget populært at man kunne få lov til at arbejde hjemmefra. Nu er det blevet langt mere udbredt, og der er mange tusinde danskere der hver uge arbejder en dag eller mere hjemmefra. Det giver nogle muligheder for at få hverdagen til at hænge sammen og lignende.

I takt med at flere og flere arbejder hjemmefra fra tid til anden, er der også sket noget med vores hjemmearbejdspladser. For mens man(eller i hvert fald mange) tidligere tog til takke med at sidde en hel dag ved spiseborde og en bærbar computer og ordre arbejdet, så er der et stigende antal mennesker, der vil have gode arbejdsforhold også når de er hjemme.

Når man sidder på sin arbejdsplads har man typisk en god stol og et skrivebord der kan hæves og sænkes, men det ikke er sådan i ens hjem. Sådan har det i hvert fald været i lang tid, men i de senere år er der sket en stor stigning i efterspørgslen på eksempelvis hæve-sænkeborde blandt private. Skal man sidde en hel dag og arbejde ved et almindeligt spisebord på en spisebordsstol er det nemlig meget langt fra optimalt.

Derfor er der flere og flere der begynder at indretter deres hjem omkring deres arbejde også, og der er sågar også mange, der får deres arbejdspladser til at betale for disse forbedringer af arbejdsforholdene, selvom det ikke er på selve arbejdspladsen.

Denne tendens er voldsomt stigende i øjeblikket, og der er meget der tyder på, at vi kun har set begyndelsen. I takt med at firmaer gerne vil være mere og mere attraktive, går de nemlig længere og og længere for at imødekomme de behov der er i arbejdsstyrken, og dette er blot et af dem.