Vælg en smuk badeværelsesindretning

0
41

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

First Floor CPH sælger bl.a. New Yorker vægge til kontor og hjem samt badeværelsesindretning som fx en lækker sæbehylde. Læs mere her.

 

Hos First Floor CPH kan du finde et stort udvalg af lækre designvarer til hjemmet, bl.a. badeværelsesindretning. De arbejder normalt med New Yorker vægge, og bruger sort stål til deres design af glasvægge og glasdøre. Denne teknik har det taget med sig i deres arbejde med indretning og objektdesign, og det giver nogle enormt spændene resultater. Du kan bl.a. finde en smuk sæbehylde i hvid- eller sort pulverlakeret rustfrit stål. En sæbehylde i rustfrit stål vil se super smuk ud hjemme hos dig, da det rustikke, men bløde design kan stå i smuk kontrast til badeværelsesfliser og brusekabiner. Deres sæbehylder kommer i flere forskellige størrelser, og kan rumme mange eller få shampooflasker. Læs mere om design til badeværelset på deres hjemmeside.

En glasvæg giver et genialt lysindfald

Hos First Floor CPH kan du finde smarte New Yorker vægge til kontor eller hjem. En New Yorker væg er en glasvæg med sprosser i sort stål. Den kan have mange eller få fag, svingdør, skydedør eller dobbeltdør udført i samme sorte stål med samme bredde som vinduesfagene. Denne slags glasvæg er genial til hjemmekontor og kontordomicil, for den lader lyset trænge igennem og giver derfor følelsen af åbenhed og store rum, men den lukker af for lyd og lugt, så man fx kan adskille køkkenet fra stuen, men stadig have følelsen af store åbne rum. En New Yorker væg til kontor er smart, for på den måde får man den inspirerende åbenhed imellem rummene, så de arbejdende har en forbindelse, men uden at støjen er til gene. New Yorker vægge er også populære til mødelokaler. Hvis du drømmer om en New Yorker væg til kontoret, så kan du få lavet en skræddersyet løsning, der tager højde for dine skæve gulve eller skrå vægge. Designet bliver lige som du ønsker det. Læs mere om New Yorker vægge til kontoret på deres hjemmeside www.firstfloorcph.dk.