Gode ideer til sommerferien

0
23

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Er du allerede nu i gang med at planlægge sommerferien? Det er altid en god idé at begynde planlægningen i god tid. Endnu er det uvist, om vi danskere kan komme til udlandet i sommerferien, men det gør jo absolut ingenting, når der er så meget at lave og se i vores lille, skønne land. Vi har her samlet nogle ideer til din sommerferie her i Danmark, som du helt sikkert vil elske.

Skovtårnet

Hvis der er én ting, vi har fået øjnene op for i 2020, så er det da gåturen. Vi har ikke kunnet tage ud og opleve diverse ting, og vi er blevet opfordret til at blive hjemme – men vi har fundet en forsvarlig måde at både komme lidt ud og mødes med venner og bekendte på, uden at komme for tæt på hinanden. Gåturen er derfor også det perfekte omdrejningspunkt for en dagsudflugt for både familie, men naturligvis også sammen med bekendte. En populær destination til gåturen er skovtårnet i Camp Adventure i Rønnede. Her kan både store og små få en fantastisk oplevelse i 45 meters højde og nyde en udsigt ud over den sydsjællandske natur.

Bridgewalking

Hvis du gerne vil ud at opleve noget helt unikt og enestående, så kan vi anbefale bridgewalking. Det er noget, du kun kan opleve ganske få steder i hele verden – og det kan du opleve på Den Gamle Lillebæltsbro. Her får du en fantastisk udsigt ud over Lillebælt, Jylland og Fyn i hele 60 meters højde. Oplevelsen tager 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning, og der er her tale om en gåtur på ca. 2,5 kilometer. Bridgewalking har åbent fra 1. april til 31. oktober, så der er rig mulighed for at nå et besøg enten før, i eller efter sommerferien. Det er uden tvivl en oplevelse for livet.

En smuttur rundt i Danmark

Er der flere steder, du gerne vil besøge rundt omkring i Danmark eller vil du generelt gerne lidt længere væk hjemmefra? Drop de offentlige transportmidler og spar en masse tid ved at leje en bus med chauffør til at køre dig, din familie og dine venner rundt. På den måde kan I også nyde transporttiden med sjov og ballade eller afslapning, og I skal ikke bekymre jer om at nå den næste bus eller finde ud af, hvilken perron, I skal være på for at nå næste tog. Nemmere bliver det simpelthen ikke at komme rundt på dagsture rundt i det danske land.