Tiden er til at smide Corona kiloene

0
260

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er nu gående nogle måder, hvor vi igen er kommet tilbage på arbejdet, og hverdagen for de fleste er præcis som den var – inden COVID-19 pandemien startede i Danmark. Nogle har løbende holdt sig i form under nedlukningen af landet, nogle er kommet i gang så snart Danmarks åbnede op igen – og så er der nogle som endnu ikke er kommet i gang, og dermed stadig har nogle ekstra kilo siddende på sidebenene.

Er du derfor ikke kommet i gang med at smide Corona kiloene endnu, så er tiden helt perfekt til at komme i gang nu. Sommeren er over os, sommerferien er godt i gang, og vejret er ikke for varmt til at dyrke noget motion, hverken inde- eller udendørs. Du kan derfor uden problemer, komme ud på nogle længere og mere raske gåture, eller få løbet et par ture om ugen. Styrketræning er vejret heller ikke for varmt til, og du kan sagtens lave lidt styrketræning, lige meget, hvor du befinder dig. Vi vil dog stadig ikke anbefale at du anvender de udendørs fitness maskiner i parker osv. – da der stadig er smitte der florere rundt.

Hvis nedlukning og har budt dig på de nemme løsninger, med hensyn til kosten – så er det naturligvis på tide at dette stopper, hvis du stadig går med de nemme løsninger under måltiderne. Vi skal til at have noget sundere og mere nærende at mad, og så skal snacksne naturligvis også droppes. Vi siger naturligvis ikke at du skal tage en kold tyrker, da det aldrig har hjulpet noget at være nul tolerant. Skær ned på det der ikke er godt for dig, og erstat evt. slikket med sukkerfrit slik, og byg så din nye livsstil så stille op, så du nemmere kan holde den sunde livsstil fremadrettet.