Sommerfester i virksomheder hitter

0
828

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Nu er vi efterhånden nået godt ind i den danske sommer, og det føles som om, at det allerede har været mere sommer i år, end det var alle sommermånederne sidste år. Det kan derfor godt være hårdt for alle landets ansatte, da mange af dem hver dag bruger 8 af døgnets bedste solskinstimer indenfor på et kedeligt kontor. Derfor vil det hjælpe godt på arbejdsmoralen, hvis arbejdsgiveren anerkender de ansattes arbejdsindsats i det lumre sommervejr, og en af de bedste måder at gør det på er selvfølgelig sommerfesten. Der er ikke nogen grund til at julefrokosten skal være det eneste sociale arrangement med virksomheden, og her er sommerperioden det bedste tidspunkt at få afholdt en hyggelig firmafest. Du kan få hjælp til at afholde sommerfesten af et professionelt event bureau her.

Inviter partnere med

Alt afhængigt af hvor stor en virksomhed der er tale om, bliver der selvfølgelig inviteret et forskelligt antal medarbejdere, og hvis virksomheden har økonomien til det, vil det give et stort plus i moralen, hvis de ansatte får lov til at tage deres partnere med. På den måde kommer medarbejderne også til at kende hindanens familier, hvilket måske kan blive startskuddet til venskaber som strækker udover arbejdspladsen.

Sørg for god underholdning

Med god mad, gode drikkevare og godt vejr så bør der ikke være nogen farer for kedsomhed til sommerfesten, men alligevel vil det altid falde i god jord med lidt underholdning. Her kan der være tale om en musiker, en komiker eller noget helt tredje, uanset hvad vil det udtrykke, at arbejdsgiveren sætter pris på de ansattes indsats.

Afhold festen væk fra virksomheden

De ansatte render rund i de samme kedelige omgivelser hele dagen, og det kan derfor godt ende med at være kedeligt og trivielt for dem. I stedet for at afholde sommerfesten på virksomhedens grund, vil det være forfriskende for medarbejderne at skulle et andet sted hen.