Skærp disse sygdomstegn med disse enkle tips

0
949

Der findes rigtig mange forskellige sygdomme, som giver gener i dagligdagen, på den ene eller den anden måde. Dette kan være alt lige fra arvelige sygdomme og til livsstilssygdomme. De fleste tror desværre, at generne kun kan afhjælpes med receptpligtig medicin, men det er i mange tilfælde ikke kun den eneste løsning på problemerne. Som sagt er der findes der rigtig mange sygdomme, og man kan derfor ikke bare gå dem alle sammen igennem for, hvad man kan gøre. Derfor har vi blot taget de mest sete sygdomme, og kommer til gode råd til at afhjælpe disse.

Kronisk hovedpine

Er du plaget at kronisk hovedpine, så gennemgår du uden tvivl rigtig mange øv dage, hvor du bare ingenting kan. Hovedpine kan virkelig hæmme ens lyst til at foretage sig noget som helst. Men det er sammentidig også den værste medicin som man kan tage.

Kronisk hovedpine kræver både at man spiser regelmæssigt, drikker masser af vand – og ofte holder sig fysisk aktiv. Det er bestemt ikke sjovt den første tid, men det vil hjælpe at få dyrket motion på langsigt.

Højt blodtryk

Rigtig mange danskere har et alt for højt blodtryk, som kan resultere i fatale lidelser. Hvis du skal af med dit forhøjet blodtryk, så kan du prøve at indtage mindre mængder af salt i din mad f.eks.

Også her er motion en vigtig medicin, for at komme af med det alt for høje blodtryk.

Diabetes

Diabetes kan både være en livsstilssygdom, men også en sygdom man får, hvis bugspytkirtlen holder op med at producere insulin. Dit egne immunforsvar begynder simpelthen at angribe dine egne celler, i stedet for at beskytte dem.

Diabetes forsager ofte at man får føleforstyrrelser eller hævelser i benene. Her kan du bl.a. få hjælp af et sæt kompressionsstøvler, som ved hjælp af komprimeret luft massere dine ben – og på den måde ilter dit blod meget bedre.