Top 3 slidstærke gulve

0
3891

Leder du efter et gulv til erhverv, har du kæledyr og børn i hjemmet eller slides dit gulv af andre årsager meget, så er det vigtigt, at du sørger for at vælge et slidstærkt gulv, hvis du ikke ønsker at gulvet skal miste sit smukke udseende med det samme. Udvalget af slidstærke gulve er som det ses på www.flottegulve.dk stort, men hvilke gulvtyper kan du med fordel kigge på, hvis du har brug for et slidstærkt gulv.

Klinkegulve

En af de mest slidstærke gulvtyper er klinker, der kan klare lidt af hvert og som samtidigt er lette at rengøre, da de ingen vedligeholdelse kræver.

Klinker har den fordel at de kan lægges i hele huset også i vådrum, hvor der stilles særlige krav til gulvet. Samtidigt kan klinker anvendes på såvel gulvet som væggen, hvilket kan give et flot helhedsindtryk i et rum.

Klinker findes i flere forskellige slidklasser, der går fra 1-5, hvor kategorien 1 er den mindst slidstærke. Slidklasse 4 og 5 kan anvendes til offentlige og kommercielle formål. Langt de fleste klinker er i slidklasse 4 eller 5.

Laminatgulve

Trægulve er smukke, men er ikke altid det mest praktiske valg, så har du brug for et slidstærkt gulv, kan du i stedet vælge et laminatgulv, der er et mindre plejekrævende valg.

Laminatgulve findes i mange forskellige smukke og dekorative designs, mange af dem inspireret af trægulve. Disse er i dag meget naturtro i deres udseende, hvilket gør dem til et oplagt alternativ til et trægulv.

Også laminatgulve findes i forskellige slidklasser og har du brug for et gulv til erhverv, så er det vigtigt at du vælger et gulv, der er egnet til formålet.

B:hard – Verdens hårdeste trægulv

Er du opsat på at ville have et trægulv, så er et slidstærkt bud de flotte plankegulve fra B:hard serien, hvor træfineren er sammensmeltet med korund, der er det næst stærkeste mineral kun overgået af diamant.

B-hard findes i mange smukke varianter, så du kan finde det gulv, som passer til din indretningsstil.