Skab farvespil med gardiner

0
1862

Der findes et utal af varianter af hvid, og hvis der findes 50 shade of grey, så er der endnu flere af hvid. De fleste af os kender dog nok kun æggeskalshvid, knækket hvid og måske et par andre. Selvom der findes mange variationer af hvid, kommer man dog heller ikke uden om at det i bund og grund er hvid.

Hvis er samtidig uden sammenligning, der farve flest af os vælger til vores vægge i vores hjem. Det er en farve, der er let at kombinere med andre ting, det er en farve der skaber lys i rummet, og kan få det til at se større ud. Det er generelt ikke så mærkeligt, at størstedelen af de danske hjem er hvide.

Hvide vægge kan dog også blive lidt kedelige, og kan let komme til at virke en lille smule sterilt. Så selvom hvid måske er en stilsikker og neutral farve, kan det godt komme til at virke som et lidt koldt og kedeligt hjem, hvis der er for meget der er hvidt. Ikke mindst hvis møbler og lignende også er i neutrale farver, hvor der ikke er meget spræl i nuancerne.

Lad gardiner skabe liv

Der er mange der tænker gardiner, som noget der skal holde lys ude, men vælger man de rette gardiner, kan de så meget mere end det. Uniggardin der sælger gardiner online har skrevet dette lille blogindlæg om hvordan sorte lamelgardiner, kan give en god kontrast til hvide vægge. Ligesom hvid er sort også en sikker farve (ja, vi ved godt at der er nogen der mener, at det ikke er en farve).

Det kan dog også godt blive en smule kedeligt og lidt for “Bo Bedre agtigt”, hvis det hele bliver sort og hvidt, så hvis du ellers har mod til det, så anbefaler vi at du vælger nogle gardiner, der kan skabe et endnu større farvespil.

Det er dog en god ide at bestille nogle stofprøver først, og se hvordan det rent faktisk vil se ud i dit hus, da du hurtigt kan komme til at fortryde en frisk orange, selvom den så flot ud på skærmen.