Skab et effektivt lager med stablere

0
451

I et lager er det altafgørende, at man har godt udstyr. Man flytter ofte rundt på tunge paller eller kasser, og det er urealistisk at tro, at et lager kan være effektivt uden hjælp til de tunge paller. Derfor har ethvert lager med respekt for sig selv brug for solide stablere, som kan assistere dig og dine ansatte til i jeres arbejdsopgaver. I denne guide fortæller vi kort om, hvad stablere kan gøre for dig. Find både nye og brugte stablere her.

Hvorfor skal du have de bedste stablere til dit lager?

Stablere ligner måske palleløftere, men er designet til at arbejde i højden. Så hvor en palleløfter kan flytte paller fra et sted til et andet, stablere den ekstra funktion, at de kan hæve pallen op i et par meters højde afhængig af modellen. Derfor er en den det oplagte valg til når du skal stable ting – deraf navnet ’stabler’. Du kan finde stablere i mange forskellige versioner, nogle kan endda hæves helt op til 5 meter i luften. Stablere fås også blandt andet som en manuel stabler og en el stabler. Den manuelle model er en enkel og praktisk løsning, men kræver at man pumper med manuel håndkraft for at løfte gaflerne. En stabler som kører på el kan derimod hæves og sænkes med en enkel funktion, så du kan koncentrere dig om at stable, i stedet for at pumpe gaflerne op til den rette højde. Det gør arbejdet meget lettere dig og dine ansatte i sidste ende.

Løsninger tilpasset dine behov

Du behøver ikke købe stablere, hvis det ikke er den rette løsning for dig. Du kan også leje eller lease stablere af kortere perioder ad gangen. På den måde kan du finde den stabler, som passer bedst til dine behov og som gør dit arbejde så nemt som overhovedet muligt.