Sådan giver du spisestuen nyt liv

0
35

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Forandring fryder – især i disse tider, hvor vi alle sammen tilbringer en del mere tid derhjemme. Spisestuen eller spisehjørnet i køkkenet er et sted, hvor vi samles og bruger rigtig meget tid sammen som familie, og vi har derfor her taget et kig på, hvordan du kan pifte rummet lidt op og give det nyt liv.

Investér i et ordentligt spisebord

Spisebordet er i mange familie et samlingspunkt, hvor man tilbringer tid med familien efter en lang dag hver for dig. Det er også her, hvor der ofte foregår mange forskellige aktiviteter. Det er her, man spiser, men det er også her, man spiller spil, laver lektier og måske endda arbejder. Det kræver et ordentligt spisebord – ikke kun det billigste spisebord fra IKEA. Heldigvis er der mange muligheder, som f.eks. runde spiseborde, plankeborde eller antikke spiseborde. Det hele kommer an på din personlige stil – og naturligvis også den plads, du har til rådighed. Hvis du har en stor spisestue, kan du med fordel investere i et smukt rundt spisebord, som gør det lidt nemmere at snakke sammen over en god middag. Hvis du dog er mere til et rustikt eller unikt look, kan et plankebord eller et antikt spisebord være en god løsning.

Giv dine spisebordsstole nyt liv

Hvis du har nogle spisebordsstole, som du egentlig er tilfreds med, kan du nemt give dem et nyt udtryk med nogle små forbedringer. Du kan f.eks. pifte dem op med et lækkert og blød lammeskind, som samtidig øger komforten. Du kan også ombetrække stolene eller tilføje nogle farverige puder eller plaider, så de passer ind i din personlige stil. Sidst men ikke mindst kan du også give dem en omgang maling for at få lidt mere farve ind i indretningen.

Pynt op med grønt

Den naturlige indretning er kommet for at blive – ikke kun fordi det er smukt, men også fordi det giver et bedre indeklima med en masse skønne, grønne planter. Der findes et utal af forskellige grønne planter, så det handler bare om at finde din favorit. Husk dog på at vælge planter ud fra din tid og dine evner. Det er altså bedst at købe nogle planter, der ikke kræver den store pleje, hvis du ikke er født med grønne fingre og måske lidt for ofte glemmer at vande dem.