De fleste har sexlegetøj, men taler ikke om det.

0
917
Sort Dildo

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

At eje et sexlegetøj er som at have et godt fyldt køleskab, det er dybest set noget, som alle burde have. Når det kommer til at tale om sex, så gør vi det åbent med vores venner. Vi taler om, hvem vi gør det med, hvordan vi gør det, og hvor ofte gør vi det. Men der er et vigtigt aspekt af vores sexliv, som vi ikke altid giver nok opmærksomhed. Sexlegetøx

Sexlegetøj er fantastisk. Sexlegetøj er godt. Sexlegetøj er storslåede. Faktisk bør alle voksne eje minimum et stykke sexlegetøj. Fra tv-serier som Sex And The City og The Fifty Shades bøgerne, er sexlegetøj blevet mere normalt og tilgængelige for et publikum, som måske ikke tidligere har købt legetøj. Lad os ikke glemme, hvor nemt online shopping gør det, og diskret man kan anskaffe sig sexlegetøj. Sexlegetøj er ikke noget nyt, og de første går helt tilbage til det antikke Grækenland. Men selv i 2018 ser vi stadig ikke sexlegetøj hos traditionelle forhandlere, kun i specialiserede sexbutikker.

Sex er så meget en del af liver som mad og drikke er. Du kan købe fancy madlavningsudstyr i Bilka , hvorfor kan du så ikke købe den nyeste vibrator der? Spørgsmålet må stå ubesvaret, men tankevækkende hen.

At bruge sexlegetøj handler ikke bare om at prøve noget nyt, men det er vigtigt redskab, når det kommer til at lære mere sin egen krop. Der er så mange at vælge imellem og der er ingen bedre måde at finde ud af, hvad du tænder på, og hvordan du bedst opnår orgasme end at bruge lidt tid med forskelligt sexlegetøj. For mænd tyder undersøgelser på, at onani reducerer risikoen for prostatakræft, og for kvinder kan det lette menstruationssmerter, og så sover man bedre bagefter.

Sexlegetøj har masser af fordele når tingene bliver lidt kedeligt i et forhold. Det kan få gnisten tilbage og gøre tingene lidt mere spændende igen. Men på trods af, at alt dette sexlegetøj som findes og købes, er der stadig et tabu forbundet med sexlegetøj. Den bedste måde at tackle dette tabu på er ved at tale om brugen af sexlegetøj mere åbent med partnere eller vores venner. Kun ved at diskutere vores seksuelle præferencer kan vi understrege, at dette er normalt.