Oplev Helsingør på en ny måde

0
90

Helsingør er en smuk by, der ligger i Nordsjælland. Byen er kendt for sit slot Kronborg, som er hovedattraktionen. Men Helsingør har meget mere at byde på. I Helsingørs natur kan man opleve mange forskellige ting. I Helsingør naturbingo kan man blive guidet rundt gennem byens skove og enge. Her kan man opleve dyrelivet, høre fuglesangen og se om der er havtaskeunger på strandene. Helsingør naturbingo er et helt specielt bingo-spil, hvor jeres udholdenhed og evner til at gætte sig gennem Helsingørs skove og enge bliver prøvet. Hvis Helsingør, derfor lyder som en by for dig, så kan du med fordel gå ind og læse mere om byen her.

Oplev Helsingør på en helt ny måde

I Helsingør kan man også se Helsingørs grundlæggelse. Byen fejrer 300-året for sin grundlæggelse i år, og derfor er der meget at se og opleve i Helsingør. Blandt andet kan man besøge Helsingørs slot Kronborg, som er et af Nordsjællands mest populære turistattraktioner.  I Helsingør kan man også se Helsingørs rådhus, der er opført i renæssance-stil. I Helsingør finder man også et utal af hyggelige restauranter, cafeer og butikker. Så uanset om du er interesseret i historie, natur eller bare vil have en hyggelig dag ude at spise, så er Helsingør stedet for dig.

Naturbingo – Hvad kan du forvente?

Naturbingo er ikke kun et underholdende spil, det er også en oplagt mulighed for at se Helsingør og dens omgivelser indefra. Først og fremmest kan du forvente at komme igennem Herregårdsparken, et privat naturområde i bydelen Herregårdsbyen. Parken byder på fredede krat med gamle træer, der har stået her siden 1600-tallet. Fra parkens højeste punkt kan du nemlig se det lokale havnemiljø med Kattegats bølger. Herregårdsparken er ikke det eneste sted, du kan se Helsingør fra en anden vinkel. Hestehave Slagter Restaurant ligger nemlig ved strandvejen indgangen til Herregårdsparken og byder på enestående udsigt over Helsingørs centrum. Helsingørs gamle centrum består af et mix af moderne og historiske bygningsværker, der tilsammen skaber en helt unik atmosfære.