En boligtendens der vinder større indpas

0
111

Der er hele tiden nye trends og tendenser, der viser sig. Og det gør sig gældende inden for alverdens områder. Dog særligt når det handler om boligindretning og den måde, vi vælger at udnytte forskellige materialer på, er der tale om noget, der i dag møder stor popularitet – og det gælder især også et newyorker gulv.

Derfor er det noget, der gradvist vil blive lagt i flere danske hjem og det med god grund. Det er nemlig ikke blot flot og moderne, men også praktisk.

Der indrettes med newyorker gulve

Et newyorker gulv kan laves i enten epoxy eller polyurethan, og i begge tilfælde er der tale om materialer, der giver et råt betonlook. Og er det lagt korrekt, vidner det også om et godt håndværk, der er blevet udført i et materiale i den aboslut bedste kvalitet.

Og netop det rå look er i dag populært. Det bløde og til tider romantiske look fyldt med æstetik skal i dag tilføres lidt hårde kanter og rustikke udtryk, og derfor er det ideelt at tilføre et råt betonlook med et newyorker gulv.

På den måde forenes det industrielle i dag med vores nuværende indretning. Det er et smukt designgulv, der bidrager med spændende struktur.

Oplev den høje grad af komfort

Og flot er det med et newyorker gulv. Men det er ikke det hele – det er også praktisk. Det bidrager nemlig med en lang række forskellige komfortfunktioner. Du vil straks mærke en forskel, når du bevæger dig rundt på et newyorker gulv. Det vil føles meget mere blødt og behageligt, og derfor vil du fornemme en større komfort, når du går rundt på et sådant gulv.

Og det er noget, der gælder uanset, om du går rundt i eget hjem på strømpefødder, eller det er for eksempel på kontoret, hvor du har dine sko på.

DEL
Tidligere artikelOplev Helsingør på en ny måde
Næste artikel