Hvilke services har en elbil brug for?

0
156

Det er i dag blevet en stor ting med elbiler – det er der forskellige grunde til. Disse er blandt andet super gode for miljøet, hvilket jo i denne tid er rigtigt aktuelt. Hvis du går og overvejer, om det er blevet tid til at skifte til en elbil, er der forskellige ting, du skal overveje. Ved du for eksempel, hvilke services en elbil har brug for?

Service af bremser

Når det kommer til elbiler og service af disse, er det meget forskelligt fra, hvad du måske kender fra din nuværende bil – der skal jo for eksempel ikke laves olieskift eller indsættes nyt oliefilter. En af de services som din elbil kræver, er service af bremser. Dette skyldes, at bremserne i en elbil ikke bruges helt på samme måde som i en normal bil. I en elbil bruges bremserne faktisk ikke så meget, da det ofte er elmotoren, som bremser bilen.

Da bilens bremser ikke bruges så meget, kan der opstå rust på bremsefladen. Det er derfor vigtigt, at man får service af bremserne på sin elbil for optimal sikkerhed ved kørsel. Hvis du er fra Gentofte, Bagsværd, Lyngby eller København, kan du finde Elbil værksted til hybrid- eller elbiler her.

Test og vedligeholdelse af batteripakken

Når du skal til serviceeftersyn med din elbil, er det en lidt nemmere omgang, end med en bil med oliemotor. Denne har nemlig en mere simpel konstruktion, som generelt faktisk er nemmere at servicere. Noget af det, som man skal være opmærksom på ved sin elbil, er batteripakken.

Denne sidder ofte i bunden af bilen, og hvis man kører over noget som skraber bunden, er det derfor vigtigt, at bilen kommer til service, så der kan ske test og vedligeholdelse af batteripakken. Dette er altså noget af det service, som en elbil kræver.