Oplad dine mange enheder

0
413

En helt uundværlig del af hverdagen for mange er at have en mobiltelefon på sig. Her kan man hurtig kontakte andre, finde vej, holde sig opdateret og scrolle igennem sociale medier. De store skærme og den hurtige ydeevne i mange telefoner kræver et stort batteri. Når batteriet er tæt på at være afladt, så skal det oplades. De fleste benytter sig af et opladekabel, men der findes også rigtig mange gode trådløse opladere, hvor det ikke er nødvendigt at bruge kabel.

Hvilken oplader er bedst?

Som oftest er den oplader, som følger med til telefonen også typisk den oplader man anvender. Man kan købe mange andre forskellige typer af opladere med forskellige funktioner, udgange og hastighed. Selve opladeren har en stor betydning for ladeevne og lade hastighed. Det anbefales at lade med den lader, som medfølger til ens enheder, men man kan også købe ladere, som kan oplade hurtigere. Kig efter ”fast charge” på opladerne, hvis du vil være sikret en hurtig opladning. Dette gælder både trådløse opladere, IPhone oplader, opladere til Android og alle andre enheder. Generelt er der et Bredt udvalg af IPhone opladere og Android opladere, hvor det er muligt at finde noget for enhver smag.

Opladning på farten

Ønsker man opladning på farten kan det lade sig gøre med en powerbank. Her behøver man ikke at bruge f.eks. en IPhone oplader, men kan blot anvende et hvilket som helst kompatibelt stik og sætte i powerbanken. På den måde har man altid strøm med sig, hvis man skulle være uheldig at løbe tør. En powerbank kommer i mange forskellige afskygninger, størrelser og farver. Typisk vil man vælge en powerbank, som kan lade ens telefon helt op. Hvis man gerne vil have, at powerbanken kan lade telefonen mere end en gang, så skal man læse på, hvilket krav det sætter til powerbanken.

DEL
Tidligere artikel
Næste artikelHusker du algebehandlingen?