Ny tendens: køb din computer brugt og spar

0
39

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når et nyt semester banker på døren, eller når du skal til at begynde på en uddannelse for allerførste gang, er det vigtigt at have styr på værktøjet. Og det vigtigste værktøj for en studerende – uanset studiested – er en velfungerende bærbar computer.

Den bærbare computer vil følge dig dag ud og dag ind, og den er et fuldstændigt afgørende redskab for alle studerende i alle fag. Men hvad gør du, når kontoen er ved at være i bund, og du står og mangler en bærbar computer til dit kommende studieeventyr? Svaret er, at du kigger på udvalget af brugte bærbar computere i stedet for at gå efter en splinterny.

Næsten så god som ny

Det er dyrt at købe en ny bærbar computer, og det kan derfor som studerende være en svær kamel af sluge, når hele månedsindtægten skal gå til en ny computer. Men du behøver ikke at bruge en formue på din næste bærbare computer, for ved at købe brugte bærbare kan du få en velfungerende og moderne computer til en rigtig skarp pris, som de fleste kan være med på.

Alle brugte bærbare computere er testet grundigt igennem, inden de bliver sat til salg, og du er derfor altid garanteret at få en computer, som virker – også selvom den har et par år på bagen.

Men du skal huske at holde øje med, hvilken stand den brugte computer er i. Det vil blive oplyst, om computerens stand er enten A, B eller C, når du køber. De forskellige bogstaver betyder:

  • A: computeren er næsten lige så god som ny, mens den også kommer næsten uden ridser og andre brugstegn

  • B: et billigere valg hvor du til gengæld må acceptere små spor efter brug

  • C: giver dig mulighed for at få en rigtig billig computer – dog med visse fejl og mangler