Få styr på dit tag

0
360

Hvis du er husejer, så er det alfa og omega, at du har styr på dit tag. Det kan have store konsekvenser, hvis der er noget galt med det.

Få en tømrer til taget

Hvis der er noget galt med dit tag, så kan du med fordel få en god tømrer til at kigge på det. Der er tømrer over alt i landet, så uanset om du mangler en god tømrer i Espergærde, København eller Odense, så skal det nok kunne lade sig gøre at finde en. Du kan hurtigt finde en tømrer i Espergærde og andre byer ved at søge online.

Hvis du ignorerer tagproblemet

Hvis der er kommet et hul i dit tag, så er dit hus ikke lige så beskyttet. Det kan betyde, at der kommer fugt i undertaget, og det kan yderligere betyde, at der kommer fugtskade i huset, som det er dyrt at rette op på.

Du må derfor aldrig ignorere, hvis der er kommet et hul i dit tag. Det skal rettes op på med det samme.

Få udskiftet din vindskede

Vindskeden er det, der danner aflukningen på din tagkonstruktion. Vindskeden er desuden noget af det på taget, der oftere kræver en udskiftning. Vindskedens funktion er at sørge for, at der ikke kommer vind og vejr ind under tagkonstruktionen. Det kan f.eks. skade taget, hvis der kommer vand ind i undertaget.

Hvis din vindskede er faldet af, så er der desuden stor risiko for at der i den næste store storm vil falde tagplader. Få udskiftet din vindskede , hvis den er blevet beskadiget eller er faldet af. Det er klart bedre, hvis du får fikset problemet med det samme i stedet for at vente til, at problemet har vokset sig større.

Det er både bedre for huset – men også for din pengepung, for kommer der først fugtskade i huset, så kan det have store økonomiske konsekvenser.