0
741

Surfmore SUP Board udstyr

Når sommeren er over os og vejret tillader det, er det ikke uden grund, at vi alle valfarter til de danske strande. Dejligt vejr, saltvand og paddle surfing på vandet. Det er skønt, ikke? 

Inden du skynder dig ud for at købe stand up paddle boards og udstyr, har vi forsøgt at lave en lille guide, som gerne skal hjælpe dig et godt stykke på vej inden, at du forkøber dig. 

Sådan kommer du i gang

Først og fremmest er det en god idé at starte med det nødvendige tilbehør, før du skal på vandet. Derfor anbefaler vi blandt andet, at du investerer i en god neopren våddragt, som kan hjælpe med at holde dig varm, når du paddle surfer. En våddragt har til formål at holde dig varm, holde vandet ude og samtidigt skal den være tætsiddende og fleksibel i materialet. Neopren materialet er med til at sikre stræk, så du kan bevæge dig frit, når du surfer. Der er rigtig mange forskellige typer våddragter, men se altid efter en våddragt som er minimum 3 mm tyk og fra en af de anerkendte brands. Våddragter fra SURFMORE SUP kendetegnes ved det velkendte flex neopren, god stræk og konkurrencedygtige priser. Her får du maksimal kvalitet for pengene og samtidigt er udstyret kvalitetstestet ned til sidste detalje. 

Hvad er der af forskelligt SUP udstyr?

Udover en våddragt er det altid en god idé at købe et par neopren sko. Langs mange strande og i vandkanten findes der knivmuslinger og skarpe sten som hurtigt kan skære i fødderne. Det er derfor en oplagt idé at købe et par gode neopren sko fra SURFMORE SUP som sikrer, at du ikke skærer fødderne, når du går i vandet. Et par gode neopren sko fås typisk fra 300 kroner og op til 1000 alt efter tykkelse og brand. Neopren sko fra SURFMORE SUP er kendt for at være lavet i slidstærke materialer, velcrolås og en pris som er til at betale.

Udover neopren sko og våddragt, så skal du have styr på sikkerheden. Det er i dag lovkrav at bære svømmevest som aktiv vand sportsudøver, så dette skal du også forvente at investere i. En god svømmevest har du nemt 10 år af gangen, så selvom førstegangsprisen kan virke høj, så husk at det trods alt er din sikkerhed, som du investerer i. SURFMORE SUP designer, udvikler og kvalitetstester egne svømmeveste, som er specifikt designet til stand up paddle surfing og de fleste gængse vandsportsgrene. Mange vælger blandt andet også en svømmevest fra SURFMORE SUP til kitesurfing, windsurfing og kajak. Svømmevesten har en imponerende bevægelighed og fleksibilitet, hvilket er en stor fordel på vandet, når du padler. 

Står du som surfer og allerede er godt i gang med sporten, så har SURFMORE SUP et stort udvalg af forskellige tilbehør designet og udviklet specifikt til Stand Up Paddle surfing. Dette gælder blandt andet flydende mobil cover til telefonen. Derved har du altid mulighed for at medbringe din telefon på vandet til foto og video af dine ture. Rigtig mange tager telefonen med på vandet og skyder nogle fantastiske billeder af sommerferie fra vandet. Udover mobil coveret skal den klassiske SURFMORE SUP dry bag selvfølgelig nævnes. Den giver dig mulighed for at medbringe poncho, madpakke og kaffe til den næste sup tur. 

Vi ønsker dig en rigtig god oplevelse på vandet!