Få et moderne og personligt hjem

0
61
Handcrafted interior

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvad er et hjem? Det er et sted, hvor man bor, sover og spiser, men det er også et sted, hvor man tilbringer meget tid med sine nærmeste og løsere bekendtskaber. Når du inviterer nogen hjem på middag eller til fest, ser de noget af dig i dit hjem. Men også når du blot eksisterer for dig selv i dit eget hjem, har det stor betydning, hvordan hjemmet er. Derfor er det altid umagen værd at gøre noget ud af sit hjem, hvis man regner med at blive boende.

Handcrafted interior

I stedet for at købe de samme møbler som alle andre fra en vis svensk møbelgigant, kan du med fordel undersøge handcrafted interior. Handcrafted interior betyder selvfølgelig håndlavet indretning, og det er lige netop, hvad det er. Hvad vil det sige, at noget er håndlavet? Det vil typisk sige god, solid kvalitet og stil. Handcrafted interior er dermed noget, der helt klart vil være med til at give dit hjem stil og personlighed, og få det til at skille sig ud fra mængden. Når folk kommer på besøg, vil de sikkert spørge ind til de lækre, ukendte møbler, du har, og du vil kunne fortælle dem, at det er handcrafted interior. Handcrafted interior er mere konkret et ungt snedkerfirmer, der eges af to nordiske familier, som brænder for at producere interiør i høj kvalitet. Ud over de typiske møbler som stole og borde, laver Handcrafted Interior også håndlavet køkken. Her kan man om noget tale om et unikt og karismatisk hjem med charme.

Et løbende projekt

Hjemmet er noget, vi altid kan arbejde på. Det vil sige, det er ikke altid, man lige som det første har tid og overskud til at gøre noget ved indretningen, købe ting, pynte op og alt sådan noget. Måske kommer man lidt for hurtigt til at glemme alle de idéer, man havde, da man flyttede ind, fordi ’vigtigere ting’ kom i vejen. Og så er det ikke engang fordi, der egentlig findes mange ting, som er vigtigere end hjemmet. Det er bare fordi hjemmet er dit eget, og det derfor altid kan vente en smule længere. Hvorimod dit job, dine venner og alt muligt andet føles som forpligtelser til andre. Men lever du efter den model, ender det med, at du kan bo i det samme hjem i ti år, uden at der overhovedet er sket noget. Eller uden at du egentlig føler dig glad for, hvordan dit hjem ser ud.

Derfor er det vigtigt ind i mellem at sætte noget tid og nogle ressourcer af til at arbejde på dig selv og dit hjem. Du kan for eksempel sætte dig et mål om, at du hver måned skal få ordnet noget i hjemmet, som du har udsat: købe nye stole, finde kunst til væggene, male, købe nyt stel eller alt muligt andet. Sådan en liste har det med hurtigt at blive så lang, at den er helt uoverskuelig, og det virker nemmere bare at lade den ligge. På den måde bliver du måske tilfreds, men du bliver nok aldrig glad for dit hjem.