Hvornår skal ens barn første gang til frisøren?

0
470

Der er ikke noget, der er så skønt som at komme til frisøren. Det er en herlig stund, der er forbundet med masser af selvforkælelse og et glimt af hverdagsluksus, netop fordi man gør noget godt for sig selv og sit udseende. Det er noget, der kan bringe masser af glæde i tiden fremover, og derfor værdsættes det blandt flere.

Det er derfor også noget, som vores børn skal nyde godt af. Ikke blot fordi det er skønt, men også fordi, at det som forælder kan være svært selv at tæmme lokkerne, når de bliver lange.

Det afhænger meget af det enkelte barn

Men hvornår er det egentlig tid til, at man tager sit barn med til frisøren?

Det er et spørgsmål, som det er svært at svare på, da det afhænger meget af det enkelte barn samt den frisure, som du gerne vil have, at barnet har. Nogle børn har en meget kraftig hårvækst, mens andre kan gå flere år uden så meget som et hår på hovedet. Derfor er der også nogle, der kan trænge til en klipning allerede få måneder efter, at de er blevet født, mens der er andre, der sagtens kan vente til de runder et år eller to.

Et børneklip skal være en god oplevelse

For dig handler det derfor om at tage en beslutning om, hvornår du synes, det trænger, og du ikke længere selv kan tæmme lokkerne. Og så skal du have fundet en god og erfaren frisør, der kan bringe masser af ro i frisørstolen under et børneklip, når den lille sætter sig. Det er nemlig noget, der for nogle kan synes en smule skræmmende.

Heldigvis er der flere dygtige frisører, der har stor erfaring med børneklip, som der står klar til at hjælpe dig, således dit barn også får en god oplevelse.