Disse løb kan du bl.a. deltage i dette år

0
114

Vi har alle forskellige hobbyer; noget, der fastholder vores interesse, og som vi er underholdt med, når vi spenderer vores tid på dem. Nogles hobby er at løbe. Måske nyder du en løbetur søndag morgen eller onsdag aften med din partner, alene eller med dit barn – eller du kan deltage i løb.

Royal Run

Mange løberes ultimative mål er at løbe et maraton, men det kan for dig, der i højere grad er løber på hobbyplan, virke lidt for ambitiøst og professionelt at deltage i et maraton. Der findes heldigvis også løb, som er arrangeret til dem, der ikke nødvendigvis er de mest udholdende eller hurtige til at gennemføre, men mere er der for at støtte en god sag eller for at hygge sig. Det er for eksempel Royal Run, som du kan læse en artikel om på denne netavis fra Lolland. Royal Run foregår ikke på Lolland, men er et løb, hvor Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary også møder op og løber med på ruten.

Kalkmineløbet

Et andet løb, som enhver kan deltage i med familie eller venner eller helt alene, hvis du gerne vil møde nye, spændende mennesker, er kalkmineløbet. Det løber af stablen i maj 2022, og det bliver forhåbentlig lige så godt som de forrige år. Det modtog prisen for Årets Oplevelsesløb i 2017, hvilket siger en del om, hvorfor det er et fantastisk familieløb.

Ruten for løbet går gennem landskabet mellem kalkminen i Daugbjerg og kalkminen i Mønsted – deraf navnet på løbet. På løbet bydes der på forfriskninger, og selvom selve løbet ikke er møntet på at være en konkurrence om at komme først, er der den smule konkurrenceelement i det, at der er tidtagning for voksne. Lyder løbet ikke som noget for dig, kan du ved en enkelt søgning på Google finde en lang liste over andre løb.