Gør din grunds udendørsarealer klar til sommer

0
492

Sommeren er en fantastisk årstid, der øger vores hverdagsglæde. Det er desuden om sommeren, mange går amok med havearbejde, for da tillader vejret os ikke at fryse uudholdeligt meget. Ønsker du en sommerklar grund udendørs inden sommeren, kan du gå i gang i foråret.

Fjern ukrudt på fliserne

Et af de store projekter, der vender tilbage med års mellemrum, er at fjerne ukrudt mellem fliserne i både indkørslen og terrassen, hvis man har en fliseterrasse. Det kan tage en krig at skulle sprøjte med ukrudtsmiddel og endda være nødt til at fjerne noget af det med fingrene, fordi det ikke vil slippe. Derfor er det en opgave, som du med rette kan begynde på nu, hvor det er forår, da du så vil slippe for at svede tran over projektet til sommer.

Det kan dog kræve lidt pauser indimellem, når sådan et hårdført arbejde skal udføres. Er du fra Thisted, kan du fx aflede dine tanker fra det krævende arbejde ved at besøge bunkermuseet i Hanstholm i Thisted Kommune. Du kan desuden i dine kortere pauser til frokostspisning eller andet underholde dig med at læse nyheder og andet på Thisted Netavis: https://thistednetavis.dk/.

Plant dine yndlingsblomster i bedene

Sollyset, der endelig varmer jorden og vores kroppe op, når det er sommer, gør de fleste af os i bedre humør. Der er dog også andre ting, der kan gøre dig gladere om sommeren. Du kan bl.a. så dine favoritblomster, så du kan nyde synet af deres dynamiske farver i de mange sommermåneder. Det kan være meget givende, bare du kan se dem fra dit køkkenvindue, når du laver mad eller beundrer den lyse natur i din have.

Lad sollyset slippe ind i haven

Kan du ikke få nok af sollys, kan du til din fordel beskære dine træer, så sollyset får nemmere adgang til at lyse ind i din have.