Gør god reklame for din butik

0
115

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Ligegyldigt om du er ejer af en købmand, en lille hyggelig café eller en helt anden forretning, så ved du sikkert hvor vigtigt det er at gøre god reklame. Kunderne skal jo helst kunne finde dig, og der er masser af butikker i gadebilledet. Derfor er det vigtigt at prioritere reklamerne, selvom der naturligvis er mange andre ting at være opmærksom på. Men sørg alligevel for at reservere nogle penge i dit budget til marketing. I denne guide kan du også finde masser af hjælp til at gøre god reklame.

Fysisk reklame

Der er mange måder at gøre fysisk reklame for din butik. Det vigtigste er naturligvis at blive set af dine kunder, og her kan gadeskilte være en rigtig god idé. Gadeskilte kan fås i mange forskellige former og størrelser, og derfor kan du garanteret også finde nogen, der vil passe til din butik. Og så skal du naturligvis gøre dig nogle tanker om, hvad der skal stå på det. Det er vigtigt at have noget visuelt, der kan fange kundernes blik. Teksten skal ikke fylde for meget, men der skal naturligvis være så meget information, at kunderne har lyst til at besøge dig.

Reklame på internettet

Online marketing har tendens til at fylde mere og mere for dagens butikker. Dette er stort set tilfældet uanset hvilket felt, du arbejder inden for. Derfor er det også vigtigt at gøre dig nogle tanker om, hvordan du nemmest kan komme ud til de kunder, der primært leder efter varer online. Reklamer på sociale medier kan være en rigtig god måde at komme i kontakt med en masse forskellige mennesker. Nogle gange er et par delinger på Facebook eller Instagram alt, der skal til, og så kan du se frem til mange nye kunder. Derfor kan det aldrig skade at oprette en profil på de sociale medier til din butik.