Er det muligt at genskabe slettede billeder på sin PC?

0
380

Står du i en situation, hvor du er kommet til at slette en række billeder? I så fald vil du sikkert rigtig gerne vide, hvordan du skal bære dig ad med at få dem tilbage.

Faktum er dog, at det ikke er noget, der kan gives et konkret svar på. Årsagen til, at det ikke kan lade sig gøre er, at der kan være flere grunde til, at dine billeder er væk.

Herunder bliver du præsenteret for en række løsningsforslag, der måske kan hjælpe dig med at finde en løsning:

Undersøg om de er i din papirkurv

Først og fremmest bør du undersøge, om de er at finde i din papirkurv. I langt de fleste tilfælde er de blot blevet flyttet til papirkurven, fordi man er kommet til at slette dem.

Derfor bør du altid starte med at kigge her. Hvis du finder dem i din papirkurv, kan du blot højreklikke på dem, hvorefter du kan gendanne dem. Det er både nemt og hurtigt, hvorfor det sagtens kan klares selv.

Er du kommet til at flytte dem?

Det kan også sagtens tænkes, at du er kommet til at flytte dem. Hvad det vil sige er, at du kan være kommet til at flytte dem til en anden mappe, end hvor du oprindeligt havde dem liggende på din PC.

For at finde ud af, om de steder ligger på din PC, skal du blot forsøge at søge efter titlen på en af billederne. På de fleste computere er det også muligt at finde en oversigt alle billeder, der er gemt på PC’en.

Lad en professionel om det

Kan du ikke finde frem til billederne selv, er du nødt til at alliere dig med en professionel, der har specialiseret sig i netop gendannelse af billeder.

Det er ikke altid, at det er muligt at få genskabt dine billeder, men i rigtig mange tilfælde har en specialist dog mulighed for det.