Brugsmuligheder med etiketter

0
20

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Etiketter er gode, når du gerne vil opmærke dine ting eller som en hjælpende hånd, når du vil holde orden. Klistermærker eller selvklæbende etiketter har utallige brugsmuligheder. De mange forskellige brugsmuligheder gør etiketter til et alsidigt produkt og køber du en god portion etiketter med fx dit navn skal du nok få dem brugt hurtigere end du regner med.

Etiketter med navn

Etiketter med dit navn er meget anvendelige. Mange mennesker har en stak etiketter med deres navn og telefonnummer liggende, som de kan bruge, når de har brug for dem. Det kan fx være til at opmærke ejendele eller som ”afsender-information”.

Skal du have etiketter med navn og telefonnummer, så bestil dem i en størrelse, hvor du kan få størst glæde af etiketterne. Det vil typisk være en mindre etiket på cirka 35x15mm, som du kan bruge på rigtigt mange ting. Sæt fx etiketterne på bøger, ipads, smartphone, oplader, tasker, madkasser. Ting du tit har med på farten mellem arbejde og hjemmet. Det kan også være ting du tit udlåner til naboer, familier og venner. Etiketter med navn og telefonnummer på haveredskaber er fx meget oplagt for det er nemt at glemme hvis der er hvis, med mindre man får det afleveret tilbage med det samme. Du kan også bruge etiketterne på værktøj. Vælg etiketter med en slidstærk overflade, som fx vinyl. Hvis du vælger vinylklistermærker til at opmærke dine ting med, får du en slidstærk etiket, hvor teksten ikke bliver slidt af, trods sved, regn, sand og jord.

Etiketter med afsenderinformation

Du sender næppe så mange breve med posten som man gjorde i gamle dage. Men mange sender pakker, fx med ting de har solgt private imellem. Det kan være brugt børnetøj, hjemmestrikkede bluser og meget andet.  Når du sender dine varer afsted til køberen er det bare en mere eksklusiv oplevelse at modtage en pakke, der er flot pakket ind. Her er det oplagt at bruge etiketter med navn, som afsender information – eller etiketter med et lille logo, som et hyggeligt visitkort. Det er oplagt til dig der sælger mange ting, og som gerne vil have et flot udtryk på pakkerne.

Etiketter på gaver

Du kan også designe dine egne etiketter til at bruge på gaver. Uanset om du skal pakke gaver ind privat eller professionelt er det som modtager prikken over i’et at modtage en gave, hvor der er styr på alle detaljerne. Design flotte etiketter, som du kan bruge til forskellige anledninger.