Fuldend din smykkesamling med Pilgrim

0
1735

Mangler dine outfits altid lige den sidste prik over i’et? Eller vil du bare gerne give dit smykkeskrin en opdatering i forhold til udvalget? Så kan du aldrig gå galt i byen med produkter fra det danske brand Pilgrim. Mærket har et meget bredt udvalg, så du kan være sikker på at finde noget der passer til lige netop din smag. De har også smykker til enhver lejlighed, om det så er til hverdagsbrug eller festlige anledninger. Hos https://www.pilgrim.dk/ kan det få fat i det par elegante øreringe, den smukke halskæde i guld eller sølv og det iøjnefaldende armbånd, som du er på udkig efter til den næste fødselsdag eller det bryllup, du skal til.

Ikke kun smykker

De fleste tænker nok på smykker når de tænker på Pilgrim, men brandet har altså også et kæmpe udvalg af accessories, ure og solbriller. Hvis du er på udkig efter et moderigtigt og trendy ur, kan du altså rolig kigge hos Pilgrim. De har masser af forskellige designs og materialer, så de har ure til enhver smag. Et par nye solbriller kan du også sagtens finde hos Pilgrim, som alle sammen har UVA/UVB-beskyttelse og er CE-godkendt. Derudover er samtlige af deres linser UV 4000 beskyttet. På den måde er dit syn sikret bedst muligt.

Vær med på moden med Pilgrim

Pilgrim er altid med på de nyeste trends og tendenser fra smykkeverdenen, så hvis du gør dit næste smykkekøb hos dem, vil du også automatisk være med på moden. De har alle de produkter, du kunne tænke dig indenfor smykker og accessories, såsom øreringe, ure, halskæder, ringe og solbriller. De opdaterer desuden deres kollektioner efter årstiderne, så du kan altid opdatere dit smykkeskrin, så det passer til årstid og din garderobe. Pilgrims fokus på at følge modens tendenser betyder altså også, at du aldrig skal lede længe for at finde de hotteste designs.

Lidt om brandet

Mærket Pilgrim blev grundlagt tilbage i 1983, og deres sortiment er fyldt med produkter der både er klassiske og moderne, og tydeligt inspireret af skandinavisk design. Deres smykker er ofte håndlavede eller med håndlavede detaljer, som giver deres produkter et helt unikt udtryk. Deres tilgang til evig fornyelse og udvikling har været med til at holde dem på toppen som et anerkendt og succesfuldt brand i smykkeverdenen. De har en solid position på markedet i Skandinavien, men er også internationalt succesfulde.