Følg med i tiden, og anskaf appstyret elektronik

0
398

Som årene går, bliver det en mere og mere velkendt tendens at modernisere sit hjem ved at hige efter den letteste løsning, hver gang en vanskelighed opstår. Men hvad er i bund og grund den letteste løsning? Smart Hjem produkter er i hvert fald en overvejelsesværdig kandidat.

Et kompromis mellem fortiden og nutiden

Der er mange fordele ved Smart Hjem. Det er slet ikke nødvendigt at lægge alle de efterhånden småforældede systemer bag sig, men en god kombination vil være en fornuftig start. Man kan sagtens beholde nogle af sine velfungerende kontakter og kun opgradere de steder, hvor man føler et behov for fornyelse. Det kan eksempelvis være, at man har en lampe hængende nær eller i et soveværelse. Her ville det jo være optimalt, at lyset selv dæmpede sig ved sengetid, i stedet for at man skal rejse sig for at slukke det, hvorefter man i bælgravende mørke må forsøge at finde tilbage til sengen. I princippet er det nemme ved Smart Hjem, at alt kan styres og korrigeres via telefonen. Man er ikke engang forpligtet til at være hjemme for at kontrollere sine systemer – bare man har Wi-Fi er det muligt.

En familieprioritering, der øger hverdagens kvalitet

Måske har man som familie et ønske om, at flere familiemedlemmer vil blive gjort opmærksom på, hvis bevægelsessensorerne registrerer bevægelse på uønskede tidspunkter, og at alle skal have adgang til Wi-Fi overvågningskameraet. Da er man så heldig, at styresystemet tillader, at man kan dele enhedernes notifikationer med andre. Der er ingen tvivl om, at det nemmeste er at kunne styre alle sine enheder fra den samme app. Derfor er det yderst vigtigt, at man sikrer sig at købe det hele fra samme mærke, hvilket kan gøres ved at vælge mærke på hjemmesiden, før man begynder at kigge i sortimentet.