Flere og flere bestiller menuen ude fra til nytår

0
95

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er mange, der ser nytårsaften som årets største fest, eller i hvert fald den, hvor der bliver gjort mest ud af tingene. Alle er altid klædt nydeligt på fra top til tå, og mange vil gerne gøre ekstra ud af både mad, vin og champagne den aften. Skal man være vært en sådan aften betyder det for mange også, at man godt kan blive lidt nervøs for, om man nu gør det godt nok, kan alle lide maden.

Derudover kender man nok til, at man bruger timevis eller sågar dagevis på at planlægge aftenen. Man kan bruge oceaner af tid på at sammensætte en menu og handle ind til den. Endelig skal maden også laves, og det kan sagtens tage det mest af dagen eller i hvert fald hele eftermiddagen. Når aftenen så endelig oprinder, kan man være helt udkørt ovenpå alt det arbejde.

Vi vil have det lettere

Det er derfor heller ikke så underligt at flere og flere vælger at bestille maden ude fra og så blot skulle hente den på dagen og anrette og varme den inden servering. Mad ud af huset er naturligvis ikke noget nyt koncept. Diverse catering virksomheder, har da også levet godt af nytår i lang tid.

Inden for de senere år er der dog sket en stor udvikling. For det første er der flere og flere der bestiller ude fra, men det især hvor de får det fra, der har ændret sig. Der er nemlig rigtig mange restauranter, der er begyndt at sammensætte 3-5 retters menuer og sælge som nytårsmenuer ud af huset.

Det er altså ikke bare de traditionelle menu sammensætninger man kan få. Det er muligt at  få mad fra nogle af landets helt finde restauranter. Samtidig er priserne typisk på et meget rimelig niveau. Generelt ligger de på mellem 300 og 500 kroner. Skal man selv handle ind til hummer bisque, torsk, oksemørbrad, chokolade fondant og lignende, kan man hurtigt komme til at betale meget mere.

Interessen stiger og stiger

Der er nok ikke nogen tvivl om, at det er en tendens, der er kommer for at blive. De fleste restauranter der har kørt med dette, har oplevet fordoblinger på få år, og 2018/19 bliver næppe nogen undtagelse.

Selvom der er lang tid til den 31. december, kan det være en god ide at være hurtigt ude. De mest populære steder, får typisk udsolgt af deres retter land tid i forvejen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here